Loopbaanadviseur bij Fourward (8-16 uur per week)

Houd je ervan om mensen te spiegelen en daarmee verder te helpen? Bezit je daarnaast ook goede organisatorische kwaliteiten en drive om onze startende onderneming verder te professionaliseren? Dan is dit een prachtkans voor jou bij ons J!

Wie zijn wij?

Fourward biedt begeleiding aan ex-medewerkers naar werk en uit de uitkering. Je gaat als loopbaanadviseur samen met de ex-medewerker aan de slag en adviseert de ex werkgever over de te nemen stappen. Het doel is de ex-medewerker te begeleiden naar duurzaam en betaald werk. Fourward groeit en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding.

Wat houdt de functie van loopbaanadviseur in?

Deze functie is uit te splitsen in drie belangrijke onderdelen:

 1. Coachen van ex-medewerkers (kandidaten) om ze te begeleiden (terug) naar het werkproces en daarmee uit de uitkeringssituatie.
 • De begeleiding start met een intakegesprek en vervolgens stel je een plan van aanpak op met concrete afspraken en een duidelijk tijdspad. De kwaliteiten van de ex-medewerker zijn hierbij steeds het uitgangpunt.
 • Stimuleren, begeleiden en monitoren van de kandidaten door op maatwerkniveau deze begeleiding vorm te geven. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: casemanagement, workshops, sollicitatiefit en werkfit.
 • Kennis van wetgeving en dossieropbouw.
 1. Het op organisatorisch niveau Fourward verder professionaliseren.
 • Dit betekent dat we de werkprocessen verder ontwikkelen, zodat we de op een eenduidige en effectieve wijze onze kandidaten kunnen begeleiden.
 1. Als laatste ga je met ons aan de slag om Fourward verder te laten groeien.
 • We verwachten van jou een actieve bijdrage in de om de marketing en communicatie verder vorm te geven.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in coaching en/of loopbaanbegeleiding of begeleiding tweedespoortrajecten;
 • Je hebt een relevante HBO-opleiding (Toegepaste Psychologie of Sociaal Juridische Dienstverlening), HRM;
 • Je bezit (bij voorkeur) een NOLOC-erkenning
 • Je bent resultaatgericht, vindingrijk en doelbewust.
 • Je vindt het belangrijk om met plezier en passie in een klein team te werken.

 Wat bieden wij je?

Wij geven veel vrijheid in de organisatie van je werk. We werken vanuit vooraf gezamenlijk bepaalde doelen. Je wordt goed begeleid en er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We werken vanuit Apeldoorn en bieden je een marktconform salaris.

Je gaat voor circa  8-16 uur per week aan de slag op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar. Werktijden zijn in overleg.

Meer informatie of solliciteren?

Bekijk onze website: www.fourward.nu of neem contact op met Hetty van Braam (telefoonnummer 06 10121302).

Stuur jouw sollicitatie naar info@fourward.nu.