Fuwasys

Akxento is uw partner voor professionele HR-diensten. Naast ons advies over functiebeschrijvingen, bieden we onze expertise aan om functies te waarderen voor onderwijs, provincie en andere sectoren. Onze medewerkers hebben een gedegen opleidingstraject gevolgd om de Fuwasys-methodologie toe te passen en zijn hiervoor gecertificeerd. Als u op zoek bent naar deskundige ondersteuning bij functiewaardering en een passend beloningsbeleid, dan bent u bij Akxento aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat!

Functiewaardering voor Onderwijs, Provincie en andere sectoren

Een goed gestructureerde organisatie begint met heldere functiebeschrijvingen (een transparant functiegebouw), duidelijke verantwoordelijkheden en een passend beloningsbeleid. Bij Akxento zijn we gespecialiseerd in het beschrijven van functies, functiewaardering en beloningsadvies. Met onze uitgebreide Fuwasys diensten kunnen we uw organisatie ondersteunen bij het beschrijven en waarderen van functies in specifieke sectoren, zoals onderwijs en provincie, maar ook andere sectoren die gebruik willen maken van deze systematiek. Onze medewerkers zijn getraind in het toepassen van de Fuwasys-methodologie, een beproefde aanpak die zorgt voor nauwkeurige en rechtvaardige functiewaarderingen. Door onze kennis en ervaring kunnen we uw organisatie op maat adviseren en helpen bij het creëren van een transparant functiegebouw en evenwichtig, eerlijk en doelgericht beloningsbeleid.

Up-to-date Fuwasys kennis

Bij Akxento geloven we in voortdurende professionele ontwikkeling om onze klanten de beste diensten te kunnen bieden. Daarom hebben onze medewerkers een gedegen opleidingstraject gevolgd in het toepassen van Fuwasys, geleid door de gerenommeerde expert Ellie Roetgerink. Jaarlijks wordt deze kennis bijgehouden door deel te nemen aan de bijscholingscursussen. Met deze waardevolle kennis kunnen we uw organisatie voorzien van transparante functies, nauwkeurige en eerlijke functiewaarderingen die recht doen aan de vaardigheden en verantwoordelijkheden van uw medewerkers.

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning bij functiewaardering en beloningsadvies voor uw organisatie in de onderwijs-, overheids of provinciesector? Akxento biedt deskundige Fuwasys diensten om uw organisatie te helpen floreren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen in het creëren van een transparant functiehuis en een effectief en rechtvaardig beloningsbeleid op basis van nauwkeurige functiewaarderingen.

In-company trainingen of workshops 

Op verzoek verzorgen wij maatwerktrainingen/workshops voor HR en managers.
De opzet wordt in overleg met u samengesteld en passend gemaakt voor de doelgroep die het betreft.
De trainingen/workshops kunnen op locatie worden verzorgd maar ook online via Teams worden gegeven.

FUWASYS-versies trainingen

  • Toepassingscursus FUWASYS-versie: Basisoriëntatie-cursus (1 dag) voor deelnemers uit Onderwijs of Provincie.
  • Verdiepingscursus FUWASYS-versie: Voorbereiding examen (2 x 2 dagen plus 1 dag Proefexamen) voor deelnemers uit de publieke sector zoals Provincie (FUWAPROV) en Onderwijs (FUWAonderwijsvarianten)

Voor de toepassing van de verschillende FUWASYS-versies is kennis nodig die verkregen kan worden door het volgen van een cursus. Er is de mogelijkheid om een Toepassingscursus (Basis Oriëntatie) en – al dan niet – aansluitend een cursus Voorbereiding op het Examen te volgen.

Bellen Mailen WhatsAppen