HR Diensten voor uw bedrijfsgroei

Bij Akxento begrijpen we dat uw bedrijf continu groeit en verandert. Een succesvolle bedrijfsgroei vereist de juiste HR-diensten om uw medewerkers en organisatie optimaal te ondersteunen. Daarom bieden we een breed scala aan professionele HR-diensten die uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen leiden. Of u nu behoefte heeft aan HR Interim, deskundig HR Advies, effectieve coaching & training, functiewaardering en beloningsadvies, of zorgvuldige werving & selectie: Akxento staat voor u klaar om uw HR-behoeften te vervullen.

HR Interim: tijdelijke HR oplossingen

Soms heeft uw HR-team tijdelijk extra capaciteit nodig, bijvoorbeeld door ziekte, zwangerschap of als voorloper bij de vaste invulling van een positie. Akxento biedt HR Interim oplossingen met professionals die direct kunnen starten. Onze solide bedrijfskundige achtergrond stelt ons in staat snel de situatie te begrijpen en verbeteringen te implementeren op casus-, afdelings- of bedrijfsniveau.

HR Advies op maat

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we HR Advies op maat. Onze experts kunnen u o.a. begeleiden bij het opstellen van een functiegebouw, zodat uw medewerkers duidelijk inzicht hebben in hun carrièrepad en beloningsstructuur. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij het optimaliseren van verzuimdossiers om zo verzuim binnen uw organisatie te verminderen.

Het optimaal benutten van Talenten en Kennis

Een succesvol bedrijf kan niet zonder gemotiveerde medewerkers die hun talenten en kennis optimaal benutten. Hier komt onze dienst Coaching & Training om de hoek kijken. Akxento biedt uitgebreide coaching en trainingen voor uw medewerkers om hun vaardigheden en potentieel te ontwikkelen. Onze HR-experts werken nauw samen met uw team om een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan op te stellen, wat leidt tot een betrokken en competent team dat klaar is om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen.

Functiewaardering en beloningsadvies voor een effectief personeelsbeleid

Een goed gestructureerde organisatie begint bij duidelijke functiebeschrijvingen en een passend beloningsbeleid. Bij Akxento zijn we gespecialiseerd in het beschrijven van functies, functiewaardering en advisering over beloning. Met jarenlange ervaring in het HRM-vak en kennis in diverse branches, adviseren we uw organisatie op maat. Of het nu gaat om het opstellen van functiebeschrijvingen, het waarderen van functies volgens gecertificeerde systematieken of het creëren van een generiek functiehuis binnen de kaders van de cao, Akxento staat voor u klaar.

Werving & Selectie begeleiding

Het aantrekken van de juiste kandidaten voor uw organisatie kan een uitdagend proces zijn. Bij Akxento begrijpen we het belang van succesvolle Werving & Selectie. Onze werving professionals hebben een scherp oog voor talent en ondersteunen u bij het complete werving- en selectieproces. Met aandacht voor draagvlak en het gebruik van effectieve selectie-instrumenten, zoals Lumina, zorgen we voor een zorgvuldige, vlotte en creatieve wervingsprocedure om de perfecte kandidaten voor uw bedrijf te selecteren.

Bij Akxento HR adviesbureau bieden we complete HR diensten die aansluiten bij de behoeften van uw groeiende bedrijf. Of het nu gaat om HR Advies, Coaching & Training, Functiewaardering en beloningsadvies, Werving & Selectie of HR Interim oplossingen, wij staan klaar om uw organisatie te ondersteunen op het pad naar succes. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met onze professionele HR-diensten!