Functiewaardering en beloningsadvies

Bij Akxento HR adviesbureau zijn we gespecialiseerd in het beschrijven van functies, het uitvoeren van functiewaarderingen en het adviseren over passende beloningen. Met jarenlange ervaring in het HRM-vak, hebben we expertise opgebouwd in diverse branches en kunnen we ons advies op maat maken voor elke organisatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door het combineren van kennis en het op maat adviseren. Wij zorgen ervoor dat ons advies aansluit bij het beleid van onze klant en dat we samen tot de beste oplossing komen.

Bij functiebeschrijvingen is het belangrijk dat deze duidelijk zijn en aansluiten bij de wensen van de klant. Wij kunnen dit voor u verzorgen, door middel van een functieonderzoek of functie-interviews. Ook hebben wij een uitgebreide collectie van omschrijvingen voor veelvoorkomende functies, die we snel en efficiënt kunnen aanpassen naar uw organisatie.

Functiewaardering – FUWASYS certificering

Wij zijn FUWASYS gecertificeerd en kunnen daardoor functies waarderen volgens de voorgeschreven systematiek. Ook begeleiden wij bij het ontwikkelen van een (generiek) functiehuis binnen de kaders van de cao, waarbij we veel aandacht besteden aan het proces en het creëren van draagvlak bij betrokkenen. We werken met veel gangbare functiewaarderingssystemen en kunnen u daarin adviseren.

Beloningsadvies

Het is belangrijk dat de beloning van medewerkers passend is en aansluit bij de functie. Wij adviseren daarom graag over de juiste beloningsstructuur, waarbij we rekening houden met de cao en de markt. We kunnen benchmarking uitvoeren en marktonderzoek doen, om zo tot het beste advies te komen.

Advies organisatie inrichting

Organisaties zijn continu in beweging en daardoor veranderen werkzaamheden en functies. Dit kan betekenen dat de organisatiestructuur en -inrichting tegen het licht gehouden moet worden. Wij adviseren u daarom graag over de inrichting van uw organisatie, met kennis van zaken.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van functiebeschrijving, functiewaardering en beloningsadvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Bellen Mailen WhatsAppen