hr advies bij akxento

HR Advies

HR Advies is essentieel voor het succes van uw bedrijf of organisatie. Vormgeven aan het beloningsbeleid en arbeidsvoorwaardenregelingen, het opstellen van een functiegebouw óf de begeleiding van verzuimdossiers; het HR-beleid binnen uw bedrijf of organisatie vraagt continu om aandacht. Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van HR? Akxento is de partij die u zoekt. Wij bieden advies op maat waar u écht mee vooruit kunt.

Het beste uit uw bedrijf én uw medewerkers

Als ondernemer bent u steeds op zoek naar het beste voor uw bedrijf én uw medewerkers.  Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun talenten en kennis optimaal kunnen benutten? Leg uw vraagstuk aan ons voor. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf en laten u zien hoe u de structuur kunt verbeteren. Het doel? Een bloeiende business met enthousiaste medewerkers!

HR-advies van a tot z

Wij bieden uitgebreid advies en coaching op het gebied van strategische en tactische HR-vraagstukken. Zo kan een HR-scan inzicht geven in het beleid en de strategie binnen uw bedrijf, en of deze op elkaar aansluiten. Daarnaast kunnen we uw complete HR-beleid onder de loep nemen en advies geven bij fusies, krimp of specifieke personeelsdossiers.

PS: dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van HR gaan wij moeiteloos op in een bedrijf met 5 medewerkers, maar ook met 2000. Daarnaast bewegen we ons makkelijk tussen het mkb én de non-profit sector!

Wilt u uw situatie vrijblijvend met ons bespreken? Neem contact met ons op via onderstaande button en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met ons professionele HR advies. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte aanpak te bieden die aansluit bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Samen zorgen we ervoor dat u het beste haalt uit uw bedrijf én uw medewerkers.