hr advies bij akxento

HR Advies

Vormgeven aan het beloningsbeleid en arbeidsvoorwaardenregelingen, het opstellen van een functiegebouw óf de begeleiding van verzuimdossiers; het HR-beleid binnen uw bedrijf of organisatie vraagt continu om aandacht. Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van HR? Akxento is de partij die u zoekt. Wij bieden advies op maat waar u écht mee vooruit kunt.

Het beste uit uw bedrijf én uw medewerkers

Als ondernemer bent u steeds op zoek naar het beste voor uw bedrijf én uw medewerkers.  Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun talenten en kennis optimaal kunnen benutten? Leg uw vraagstuk aan ons voor. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf en laten u zien hoe u de structuur kunt verbeteren. Het doel? Een bloeiende business met enthousiaste medewerkers!

HR-advies van a tot z

Wij bieden uitgebreid advies en coaching op het gebied van strategische en tactische HR-vraagstukken. Zo kan een HR-scan inzicht geven in het beleid en de strategie binnen uw bedrijf, en of deze op elkaar aansluiten. Daarnaast kunnen we uw complete HR-beleid onder de loep nemen en advies geven bij fusies, krimp of specifieke personeelsdossiers.

PS: dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van HR gaan wij moeiteloos op in een bedrijf met 5 medewerkers, maar ook met 2000. Daarnaast bewegen we ons makkelijk tussen het mkb én de non-profit sector!

Wilt u uw situatie eens vrijblijvend met ons bespreken? Neem contact met ons op via onderstaande button!

Contact opnemen