Over Akxento

Maak kennis met Akxento!

Akxento is ontstaan vanuit een heldere ambitie: het menselijke aspect binnen het arbeidsproces optimaliseren. Het ultieme doel? Bijdragen aan de groei van bedrijven en organisaties. En wij geloven dat dit het beste lukt met een goede dosis humor en relativering!

Bekijk de bedrijfsvideo

Gedreven door groei

Wat ons drijft? Vooruitgang. Of het nu gaat om bedrijfsniveau of om een specifieke casus; wij streven ernaar om uw bedrijf of organisatie beter maken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om medewerkerspotentieel optimaal te benutten. Met effectief advies en begeleiding op maat helpen wij uw organisatie écht vooruit.

Volwaardige sparringpartners

Dankzij onze ervaring in HR én specialismes als bedrijfskunde en organisatiepsychologie begrijpen wij exact hoe organisatie werken en welke krachten er spelen. Met deze kennis vormen wij volwaardige sparringpartners voor bestuurders, directie en leidinggevenden. Wij stropen graag de mouwen op en gaan pas weer naar huis als we écht resultaat geboekt hebben.

Visie en werkwijze

Wij geloven in partnership en gelijkwaardige samenwerking met onze klanten. Onze werkwijze is eerlijk, doelgericht en transparant. Wij houden van heldere targets en meetbare resultaten. En wat ons betreft mag er gelachen worden op de werkvloer, ook in moeilijke situaties!

Respectvol én to-the-point

Wij hebben respect voor emoties en gaan zorgvuldig om met mensen. Maar we zijn ook kritisch, eerlijk en to-the-point. En vooral: resultaatgericht. U haalt ons niet voor niets binnen. Uiteindelijk willen we maar een ding: uw organisatie vooruithelpen. Ons ultieme eindresultaat?  Dat we uiteindelijk overbodig zijn!  

PS: wist u dat u ons op verschillende manieren kunt inschakelen? Zo bieden wij onze dienstverlening aan op interimbasis, projectbasis, uurbasis én in de vorm van een maandabonnement.

Meer weten over ons en onze dienstverlening? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Mail ons uw vraag via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact opnemen

Onze dienstverlening bieden wij in verschillende vormen aan:

  • Interimbasis; op basis van een afgesproken uurtarief afhankelijk van de opdracht en duur.
  • Projectbasis; op basis van een all-in prijs voor een op te leveren project.
  • Uurbasis; op basis van gemaakte uren voor bijvoorbeeld een vraag of advies.
  • Abonnement; op basis van een maandbedrag staan wij voor een bepaald aantal uren per maand klaar voor uw HR vraagstukken. Uren buiten het abonnement worden gefactureerd tegen een scherpe prijs!