HR-consultant Akxento

Wat houdt de functie van HR-consultant in? 

In de rol van HR-consultant krijg je diverse soorten opdrachten. De ene dag heb je een interim opdracht waarbij je tijdelijk voor een klant aan het werk gaat. Dit kan voor kortere of langere tijd zijn. Een andere keer breng je een advies uit over bijvoorbeeld een functiegebouw of een gesprekkencyclus. Dit doe je op locatie bij de klant of vanuit ons kantoor in Apeldoorn.  Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van nieuw materiaal.  

Wie ben jij? 

  • Je hebt bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie   
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld HRM of bedrijfseconomie)  
  • Beleid ontwikkelen gaat je gemakkelijk af 
  • Je hebt een goed ontwikkeld commercieel gevoel 
  • Je vindt het belangrijk om met plezier en passie te werken  
  • Je bent flexibel en enthousiast en je houdt van afwisseling 
  • Je bent op de hoogte van de actuele wet- & regelgeving en de laatste HR-trends   

Wat bieden wij? 

Wij geven je veel vrijheid in de organisatie van je werk en we werken vanuit vooraf gezamenlijk bepaalde doelen. Je wordt goed begeleid en er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We werken vanuit Apeldoorn en bieden je een marktconform salaris (tussen € 2.800,– en € 4.400,– bruto per maand op fulltime basis, een pensioen, bonusregeling en veel andere secundaire voorwaarden. Daarnaast is ons kantoor “sportief” uitgerust en doen we veel aan teambuilding,  kennis en ontwikkeling.  

Je gaat voor 24 – 40 uur per week aan de slag (afhankelijk van jouw wensen) op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar. Werktijden zijn in overleg.  

Meer informatie of solliciteren? 

Enthousiast geworden? Zou je het leuk vinden om met één van onze consultants in gesprek te komen om te onderzoeken of deze baan wat voor jou is?

Mail ons dan via info@akxento.nl of neem contact op met Hetty van Braam (telefoonnummer 06 10121302). Je sollicitatie kun je eveneens sturen naar  info@akxento.nl.  

Ben je ZZP-er en op zoek naar een opdracht? Dan vinden we het altijd leuk om even met je kennis te maken.