HR-consultant

Geen dag is bij ons hetzelfde!

Wij zijn Akxento: een organisatie met professionele HR-specialisten en mooie en diverse leuke projecten en opdrachten. Wij hebben jarenlange ervaring in HR-management en advisering, organisatieontwikkeling en leiderschapsvraagstukken, zowel in de profit als non-profit sector. Deze opdrachten zijn op allerlei niveaus en binnen verschillende disciplines van het HR vak: hr-adviseur, hr-manager, beleidsontwikkelaar, verandermanager, verzuimspecialist, etc.

Met humor en een frisse blik zijn we de sparringpartner voor onze klanten.  Onze dienstverlening is gebaseerd op onze visie “mensen maken de organisatie” in combinatie met onze expertise op het gebied van HRM, bedrijfskunde en organisatiepsychologie. Met onze dienstverlening voorzien wij het midden- en klein bedrijf van toekomstbestendig HR beleid en advies. Wij werken voor diverse bedrijven en branches: van scholen tot handelsondernemingen.

Wat houdt de functie van HR-consultant in?

Deze functie is uit te splitsen in twee belangrijke onderdelen:

 • Aan de slag bij onze klanten

Dit betekent dat je in één (of soms meerdere) van bovengenoemde HR-rollen aan het werk gaat bij onze klanten. Het werk kan af en toe dicht bij je huis zijn en soms moet je een stukje reizen. Meestal kunnen de opdrachten hybride uitgevoerd worden. Dat betekent dat je een aantal dagen bij de klant zit, maar soms ook vanuit ons kantoor in Apeldoorn of vanuit huis je werkzaamheden kunt verrichten. 

 • Ontwikkelen en bijblijven

We verwachten van jou dat je op de hoogte bent van de actuele wet & regelgeving, maar zeker ook van de laatste HR-trends. Daar doen wij vanuit Akxento ook veel aan: we hebben maandelijkse kennissessies, intervisie en leiden op waar mogelijk. Van jouw verwachten we in ons team ook dat je kennis komt brengen, door jouw kennis te delen in de daarvoor bestemde kennissessies.

Op het moment dat je tussen opdrachten in zit, verwachten we van jou dat je jouw collega’s ondersteunt en adviseert bij hun projecten en dat we samen met je onderzoeken welke klanten mogelijk kunnen passen.

Wat bieden wij je?

Wij geven veel vrijheid in de organisatie van je werk en werken vanuit vooraf gezamenlijk bepaalde doelen. Je wordt goed begeleid en er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.  We hebben een leuk en klein team, waarbij collegialiteit en elkaar verder helpen hoog in het vaandel staat.

We kennen drie soorten consultant: A (weinig ervaring), B (medior niveau) en C (senior niveau).

We werken vanuit Apeldoorn en bieden je een marktconform salaris. Dit kan variëren tussen € 2.600,– bruto tot € 4.200,– bruto op basis van een fulltime salaris. Inschaling is natuurlijk afhankelijk van jouw relevante werkervaring. 

Verder hebben we nog andere bijzondere arbeidsvoorwaarden:

 • Bonusregeling, waarbij keuzes gemaakt kunnen worden om bijvoorbeeld reistijd te compenseren.
 • 29 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Pensioenregeling
 • Leuke personeelsuitjes
 • Goede begeleiding gedurende de verschillende fases van jouw loopbaan

Je kunt bij ons voor circa 24 – 40 uur per week aan de slag op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar, maar met de intentie om je vast in dienst te nemen. Werktijden zijn in overleg.

Wie ben jij?

 • Je houdt van afwisselende werkplekken en bent van nature nieuwsgierig
 • Je bent een echte bruggenbouwer en vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen
 • Je vindt het belangrijk om met plezier en passie te werken
 • Je hebt bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring in een functie zoals: HR-consulent, HR-adviseur of HR-consultant
 • Je hebt een relevante HBO-opleiding (HRM, bedrijfseconomie, etc.) en hebt passie voor het vak.

Meer informatie of solliciteren?

Bekijk onze website: www.akxento.nl of neem contact op met Hetty van Braam (telefoonnummer 06 10121302). Stuur jouw sollicitatie naar info@akxento.nl